| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Docela to na mě dolehlo. Za 14 dní oslava tří let mladšího dítěte a pak už nám to začíná... Vstávat o půl šesté, valit do školky a jeslí, pak já do vedlejšího města (konkrétní způsoby přepravy ještě nemám promyšlené, musíme vyzkoušet, jisté je, že kolo bude rychlejší než auto). Odpoledne se zavírá školka i jesle asi dvacet minut poté, co skončím práci ve vedlejším městě. Takže v plánu je, že bude vyzvedávat manžel - jenže třeba tento týden chodí domů v osm večer - a je docela možné, že mi ho nečekaně odlifrují třeba na dva měsíce do Indie. Chtěla jsem vozit děti na plavání - ale jelikož bazén je ve městě, kde pracuji a děti v jeslích a školce ve městě, kde bydlím, ani zázrakem je tam do čtyř nedostanu. První dva měsíce můžu mít částečný úvazek, pak už to nepůjde, tak nevím, prostě mi tam chybí hodinka času(tak čtvrt hodiny ráno a tři čtvrtě odpoledne), nevím, jak to rozumně vyřešit.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.