| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Eeka,
dobré názory ... ano je to subjektivní, psycholožku tu nemáme ... bylo to hold první sezení, třeba se to vše vykrystalizuje ... nezná mě, neznám já ji, chce to určitě čas ...
Z toho, abych se na to patologicky upla, mě naštěstí sem tam vyšoupne muž - hodí mě prostě do reality (i když bych to asi potřebovala častěji)

K tvé otázce - se stavbou plánujeme začít příští rok ... buď prodáme byt a půjdem na čas k mamce nebo v bytě zůstanem a vemem si hypo a pak byt pronajmeme (a z toho budem platit hypo) - konkrétní částky říkat nechci.
No přemýšlela jsem, pokud by se (nedej Bůh) něco stalo, tak bysme barák hold prodali a zůstali v bytě.

Upla jsem se na to, protože se prostě nudím (a pak hold řeším ten hluk a nedostatek soukromí)a hledám, jak se zabavit, tak sem si našla domek no...

uvidím, co bude při druhé návštěvě ... až teď vychladnu a poskládám si to v hlavě ...

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-6= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.