| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Já radím pustit se do realizace toho domku. Pohoda je na "hovno", když nemáš žádný cíl. A já věřím, že když se ti podaří uskutečnit svůj cíl - tj. domek, mělo by se ti ulevit - už jenom z pocitu, že jsi to zvládla. Problém bych viděla jinde a to v manželovi. Ráda bych věděla, jestli i on sdílí tvůj názor a jak daleko lze zajít ve stěhování, opravování.
Nám se třeba odchodem z města ulevilo hodně a to jsme měli dost dobré místo - klidné, fajn sousedy, i dvorek, ale.. Prostě město. Jediné, na čem jsem odmítla stavět bylo místo, kde by nebyla MHD. Sice parcela za půldarma, ale přeci jen.. první rok s dcerou jsme neměli k dispozici auto a tak jsem vlastně naprosto běžně jezdila. A byla to pohoda. Manžel brblal, klidně by se postěhoval až do Himalájí, kdyby odtud vedla dálnice, ale já nechtěla být totálně bez civilizace, jen v klidu a to se mi splnilo. Jsme ve vsi k občanskou vybaveností, parcela akorát, sousedi fajn a docela daleko.
Jinak to pnutí si pamatuji také, taková divná nervozita. Jen jsen si to plně uvědomila až v klidu, na vsi, jak to město rozčiluje. Tak nějak podvědomě je člověk pořád něčím rušen, necítí se v klidu. Alespoň já to tak měla.
S psycholožkou to probíhalo jak? K těm věcem, co tu píšeš (byt není soukromý..) to ti rovnou řekla nebo tě dovedla otázkami si ta úskalí uvědomit? To je zásadní. Ty to teď můžeš cítit, že ti to zdrbla, nicméně to mohlo být také tak, že tě svými podněty a otázkami dovedla ke kritickému myšlení svých plánů a ty se tím teď budeš zabývat a je to v pořádku. Nech to zpracovat a za den dva si sedni v klidu (pokud možno ;-) ) a znovu nad tím rozhovorem popřemýšlej. Nezačítej myšlenky ale tím, že ona tě zdrbla, jen si to přehraj a uvidíš lépe, jak probíhal hovor a jestli ti opravdu řekla tak hrozné věci, zatím to nech působit, odsoudit jí můžeš kdykoliv a nechodit k ní není problém ne? ~;)

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 0+8= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.