hluk mu taky vadí, muzika trošku nahlas-skoro cd neposlouchám protože jinak utíká do koupelny, štěkot psa, to on už předem má zacpané uši u baráků kde ví že psi štěkají...
já bych se taky zaměřila na hru, jak si hraje, prootže Ondra nevymýšlí děj hry ale kopíruje pohádku, nebo reklamy, postaví z lega cokoliv a pak hraje...nebo má Kukyho postavičku a sním hraje zas epizody z Kuky film...ale toho jsem si začala všímat víc až jak jsem byla na rizikovém doma, protože jsem měla víc času a trávila jsem s ním sama čas v pokojíku kdy on si hrál a já se snažila zapojit, no dostala jsem roli i mi říkal co mám dělat a říkat.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.