Prosím, nevíte někdo, jak dlouhé jsou objednací lhůty v Aple? Objednávali jsme se tam přes internet v lednu, kdy mi odepsali, že jsme v pořadníku a na řadu příjdeme asi za 10 měsíců a dva měsíce předem nás kontaktují a domluvíme přesný termín. Tak jsem myslela, že zhruba v srpnu mě kontaktují a v říju půjdeme. Pořád se ale nic neděje. Mám se tam nějak připomínat a ptát? nebo to je normální? Rozhodně bych to vyšetření ráda absolvovala před zápisem do ZŠ.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.