Taky jsem nejdřív uvažovala o nějakém kurzu(jazyk,účto)..mám vystudovanou ekonomicko podnikatelskou školu,ale je to už víc než 10 let a německý jazyk myslím není tak žádádný jak angličtina a účto bych už asi neuměla...tak jsem chtěla te´d chodit na nějaký kurz Aj a pak zkusit tu vš....ale vidím to asi jen na nějakém kurzu...manžel pracuje ve státní sféře a potřebuje vš víc jak já...já práci mám,ale není to to,co bych chtěla...sociální obor mě napadl spiš,že mi připadá jednodušší a mám k němu blíž.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.