Přidat odpověď
36 není žádné stáří
spíš jde o to, jestli ta škola je opravdu reálně dobře použitelná, jestli se nebudeš lámat v křeči a překonávat zuby nehty x-let, doma stres, nestíhačka...a pak to uplatnění
se sociální školou jak jsem psala - a s ekonomickou - já nevím, ale co by sis reálně představovala, že budeš pak dělat, co bys se střední dělat nemohla? nějakého šéfa ekonomického úseku těžko, na to Bc nestačí, navíc nemáš ekonomickou praxi, podle mě, když chceš dělat v ekonomické oblasti, potřebuješ prostě nějaké reálné znalosti z té oblasti, tomu se nevyhneš titulem
horší podle mě je, že tobě asi chybí kancelářská praxe vůbec, to se pořád ještě cení víc, než nula praxe a titul Bc.
podle mě to moc reálně nevidíš, jediné, kde by ti to mohlo výrazně pomoct je možná státní správa - tedy s titulem Bc a nějakou protekcí se ucházet o místo tam - nicméně ta protekce podle mě stačí, pořád ještě dneska chějí do kanceláře na řadová místa většinou jen středoškoláky - ale s nějakou znalostí - bud ten jazyk, řidičák nebo účetnictví
Předchozí