| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

36 není žádné stáří

spíš jde o to, jestli ta škola je opravdu reálně dobře použitelná, jestli se nebudeš lámat v křeči a překonávat zuby nehty x-let, doma stres, nestíhačka...a pak to uplatnění

se sociální školou jak jsem psala - a s ekonomickou - já nevím, ale co by sis reálně představovala, že budeš pak dělat, co bys se střední dělat nemohla? nějakého šéfa ekonomického úseku těžko, na to Bc nestačí, navíc nemáš ekonomickou praxi, podle mě, když chceš dělat v ekonomické oblasti, potřebuješ prostě nějaké reálné znalosti z té oblasti, tomu se nevyhneš titulem

horší podle mě je, že tobě asi chybí kancelářská praxe vůbec, to se pořád ještě cení víc, než nula praxe a titul Bc.

podle mě to moc reálně nevidíš, jediné, kde by ti to mohlo výrazně pomoct je možná státní správa - tedy s titulem Bc a nějakou protekcí se ucházet o místo tam - nicméně ta protekce podle mě stačí, pořád ještě dneska chějí do kanceláře na řadová místa většinou jen středoškoláky - ale s nějakou znalostí - bud ten jazyk, řidičák nebo účetnictví

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+1+1= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.