Já jsem záviděla několika kamarádkám a spolužačkám jejich táty. Mámu mám skvělou, která když prochází dveřma tak podle mě zavadí svatozáří o futra. Zato s tátou jsem měla vždycky vztah špatný (on mě prý má rád, ale jaksi jsme si toho do dneška nevšimla) a na základce jsem si moc přála, aby se rozvedli. Ještě jsem mu neodpustila jak se ke mě choval, jak se choval a chová k mámě a nevím, jestli toho někdy budu schopná. Vlastně k nim kvůli němu jezdím akorát na vánoce a máma jezdívá k nám. Bohužel se vídáme málo, jsme 200km daleko a otec ji moc "nechce pouštět"... Ale tchánovci jsou fajn oba.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.