| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Oběma dětem je 7, hrály si venku před domem, každý zvlášť. Odpoledne šel za naším synem mladší brácha /2/, něco začal brát té holčičce a ta po něm vyjela, buď ho uhodila nebo do něj strčila, že prý mohl spadnout. Syn zareagoval jako ochránce, ale velmi nepřiměřeně, skočil na holku a dal ji facky. Ne jednu, ale asi pět. O ničem jsem nevěděla, syn nic sám od sebe neřekl, až s odstupem asi dvou týdnů mi to řekla sousedka, babička té holčičky. Vylíčila to velmi dramaticky, že jsem asi 5 minut čekala, než řekne, co se vlastně stalo. Byla jsem v šoku, protože jsme doma probírali, že bránit se ano, ale holky že se nebijou. Nic jsem na to neřekla a šla za synem, který se v tu chvíli ke všemu přiznal, brečel, že má bráchu rád a že ho jen chtěl chránit. A já ho chápu, jen jsem mu vysvětlila, že jen hlupáci mlátí holky, že se měli sebrat, říct jí, že je ošklivá a jít si hrát jinam. On prý byl v tu chvíli naštvaný, že ubližuje bráchovi a zachoval se takhle. Jak byste to řešily vy? Tak za prvé si myslím, že sousedka měla věc řešit hned, ne mi to říct po 14 dnech a udělat s našeho syna vyvrhel. Kdyby jejich holka nezačala, on by jí nic neudělal, jen bránil bráchu. Být to kluk, kterému by nabančil, byla by situace jiná, ale on uhodil holku.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 7+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.