| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Já to nějak zásadně neřeším. Se synem jsem si sedla a pobavili jsme se o tom, jak se v takové situaci měl zachovat, že násilí není řešení. Holce on se omluvil sám od sebe hned po tom, co to udělal, asi ho to pak mrzelo. Dramaticky to řešila babička. Začala proslovem "Paní XY, proti Vám já nic nemám, ale to co udělal Váš syn, tak to teda přehnal a to mu jen tak nezapomeneme", vedla asi 5 minutový monolog, kdy mi jen dovolila vsuvku "a co se teda stalo?". Až pak řekla, o co šlo. Měla to řešit hned. Děti se perou, to bylo a bude. Násilí nepodporuju v případě kluků, jak tu bylo zmíněno, každopádpně pokud někdo zaútočí na mého syna, proč by se neměl bránit.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-7= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.