Lassie, ale takovy tri-petimesicni kojenec se taky nemusi nechat hlidat od cizich lidi ani tu hodinu. Plne kojeny kojenec ma pravo na to byt se svoji matkou porad. Jak jsem psala, je to jeji "noha navic".
A pokud nevyrusuje, proc ho dopredu zakazovat? Brala jsem si dite i na prednasky, kdyz spalo a kojilo se, tak jsem si psala poznamky, kdyz ne, tak jsem z ucebny odesla. Behem ty jedny zkousky, co jsem ho mela primo v kabinete na zkousce akorat rozmontovalo v nestrezenem okamziku zkousejicimu propisku, mel z toho srandu (mladej bezdetnej chlap).
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.