Když mi bylo 7 let, maminka končila dálkově VŠ. Občas se stalo, že jsem s ní ve škole byla. Pravidla byla jasná - ani nemuknout, malovat. Na zkoušce nikdy.
Nyní učím na VŠ já i manžel a asi 2x se nám stalo, že nám na poslední chvíli selhalo hlídání v době, kdy jsme oba učili. Děti jsme měli proto s sebou. Fakt je, že jim bylo cca 4-6 a dokázaly být hodné jako myšky (hrály a malovaly si pod katedrou dokud si je k sobě nemohl vzít někdo z kolegů). Studentům jsme se samozřejmě omluvili a oni to respektovali. Právě tak respektuji výjmečné případy já také - děti na chodbách mi rozhodně nevadí. U zkoušky by být nemusely, ale pakliže jsou hodné a vůbec neruší, tak to také lze tolerovat. Co ale nelze tolerovat jsou omluvy na "zuby" atd.. V těchto případech je na místě si zkoušku posunout na vhodnější termín.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.