Já přeci nikomu nic nezakazuju...a zase jsme u kojenců. Jestli vidíš v dítěti hendikep, já ne. Zvládla jsem to bez dětí u zkoušky a zvládají to mé spolužačky a další. A neříkej mi, že jsi za X měsíců nedala dítě na hodinu z ruky - a zde se jedná o cca 5 hodin za celý semestr. Jak jsem psala, dítě v šátku je ok, nevidím důvod, proč ho nevzít s sebou. Stejně tak podporuji hlídací koutky na školách. Ale odvolávat se na dítě jako hendikep a srovnávat to s hluchotou, to je na mě prostě moc.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.