V tomto případě je vyučující ochoten zajistit flexibilitu termínů, v rámci možností prázdnou učebnu, po domluvě koneckonců i přítomnost dítěte na zkoušce... jediné, co by měla udělat ta studentka, je klápnout pusou a projevit taky trochu vstřícnosti.
Ne přijít a - já jsem tady, všichni mi plňte, co mi na očích vidíte, protože já nejsem schopná ani ochotná ani otevřít pusu a s vyučujícím se domluvit.
A když tohle někdo vydává za diskriminaci, tak se mi fakt otvírá kudla v kapse.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.