Přidat odpověď
Vadilo by mi to hodně a to jak z pohledu zkoušejícího,tak z pohledu čekatele na zkoušku. Prostě dítě by mě rušilo a ruší mě třeba i v kavárně,kam si jdu odpočinout a ne poslouchat něčí rozjívené,ubrečené,rozeřvané atd. dítě.
Jsou prostě místa,kde to není úplně vhodné pro děti a jejich potřeby.
Těžko vyčítat těm dětem,že se chovají dětsky,ale těm rodičům,kteří neberou ohledy na ostatní to mám za zlé hodně.
Třeba i z pohledu rodiče,který si jde na pár hodin odpočinout od svých dětí a má za zády jié uřvané dítko,které svými projevy ruší ostatní a rodiče se vesele baví a ignorují to,že dítě může ostatní rušit.
Docela chápu,že jsou hotelové řetězce,kam děti nesmějí,protože ne všichni jsou na ně zvědaví.
Na druhou stranu si umím představit,že fakulty vymezí místnost s baby sitingem pro svoje studentky/studenty. Brala bych to klidně jako placenou službu,protože si myslím,že venkoncem i jim se musí daleko líp podávat výkon,když za sebou nemají řvoucí dítě.
A ano brala bych to od těch studentek/studentů jako pokus o vydírání.Oni pro sebe chtějí tímto sdělením získat nějakou výhodu třebaže by to bylo vysloveno naprosto spontáně,tak na druhého autoamticky zapůsobí.
Předchozí