Přidat odpověď
Lassie, ale moje deti jsou schopne byt proste hodinu zticha, sedet na zadeli, malovat si a nehlucet. Byly schopny pobrat, ze toto je vysoka skola a tam se musej chovat potichu (plus jsem samozrejme pouzivala system uplatku) - dokazaly sedet a cekat nez zkonzultuju, neco odevzdam, zaridim. Dokonce jsem se s nima ucila ve skole u pocitacu, kdyz jsem nemela jinou moznost pripojeni k netu.
Stejne tak jsou schopny byt potichu v divadle, jsou schopny vydrzet 700 km v aute nebo autobuse, jsou schopny sedet na zadku v restauraci a nepobihat. Nikdy jsem z nich nedelala rozmazlence a jsem ohledne slusnyho chovani pomerne prisna matka, ale na druhou stranu vazne nevidim duvod, proc bych se mela stydet za to, ze existuji a ze je obcas potrebuju vzit nekam s sebou, vcetne VS.
Me si mama brala do prace i za sociku, taky jsem tam sedela na prdeli a obkreslovala si desetikoruny. Protoze to jinak neslo a kdyz neco jinak nejde, tak se to halt musi udelat tou jedinou moznou cestou. A je fajn na ty ceste nenarazit na lidi, ktery ti naschval kladou prekazky do cesty nebo ti tvoji situaci davaji jinak sezrat.
Předchozí