Kačeřice, vidim to taky tak. Seminárky píšu pokud možno hned po zadání, neb mám dva prcky (1. třída a tříleťák) a nevim, co se kde šupne. Stačí, když má jeden z nich virózu a neudělám nic. Takže než někomu vysvětlovat, že jsem to psát nemohla a proč, radši jsem za šprta a odevzdávám hned. Navíc děti prostě nejsou omluva. Ostatně kolegyně to jednou zkusila (dítě fakt marodilo) a kantor celkem logicky řekl, že ho to nezajímá, učit se mohla celý semestr.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.