Elííí
zajímavý asi mám štěstí na děti. Starší(jak jsem psala mu byli 12 měsíců) se naučil potápět během 5 lekcí...a za další 4 lekce sám skočil do vody a vylovil puk z 1metru vody.....a byl schopný uplavat pod vodou nějaký ty 3-4 jejich divný tempa něco mezi kraulem a prsama.....
Ve vodě plave ,ale i nadále radši pod vodou....a když je někde přeplněný bazén...termály...zásadně plava: " v druhý vrstvě" to myslí, že plave cca 20cm nad dnem.....
Pak umí dobře dělat mrtvolu ve vodě.....to jsem mu zakázala...hlavně v Maďarsku mi ho pořád někdo lovil z vody.....a nechápal, že si jen tak plave....
Mladšího potápím od porodnice ve 14 dnech jsme ho s instruktorkou šupli ve vaně pod vodu...a po 3 letech u ni v kurzu jsme se schodli, že tak přirozeně se v tý vodě nikdy chovat nenaučíme.....jak to má on. BYl to její pokusný králíček....co se naučili(jezdila na doplňkové vzdělávání) zkoušela na něm....
A on se potápí zásadně rozesmátý a s otevřenou pusou...kdy se nadechuje nevím....už dávno to neřeším....
Třeba mladší teĎ plavali se školou na výdrž...je mu 10 auplaval 500metrů..a pak mi ve čtvrtek říkala plavčice, že ho musela z bazénu vyhodit, že by plaval dál...a kdo na něj má čekat