| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Hanko jsi na omylu,ja tri deti nezvladam. Mam to podobne jako Pafca. Lip jsi to ani napsat nemohla Pafco. Lukas je hodne narocny dite a s tim je to proste kazdodenni zapas. Kdybych nemela Natalku,tak si rikam,ze nekde neco delam spatne. Teda Verca uz je daleko lepsi,nez byvala. Zato Lukasek nam dava kapky:(.
Docela by me holky zajimalo,co Vase deti v CR berou v matematice,protoze ja mam pocit,ze nase skola je v matice pozadu.

Pafco je skoda,ze uz nejsi na FB. Ja tam mam totiz vsechny fotky,i z celyho leto z CR. Nikam jinam uz je nedavam....

Ivo Mystery party dopadla uspesne. Dlouho jsem se trapila s pozvankou. Nakonec jsem vymyslela na vrchni strance siluetu Nancy Drew a vevnitr pak zrcadlove napsanou pozvanku.
Verca si pozvala pet kamaradek,rikala jsem si,jaka to bude pohoda,ale on je to nakonec plnej dum.
K narozeninam chtela zmrzlinovy dort,tak jsem ji ani nedavala zadny vyrobit,jenom jsme na nej namalovali lupu.
Doma jsem pak udelala na koberci v obyvaku crime scene....uvidis na fotkach. No a po stenach rozvesila ruzny otazniky,napisy atd. Na stul jsem dala pistoly,stary fotak a velkou lupu jako dekoraci.
Hlavnim bodem party byla Scavenger hunt. Jesteze existuje internet. Nasla jsem tam ruzny napovedi,sifrovani slov atd. Tak jsem nakonec udelala asi 16 ruznych ukolu a otazek. Holky se tim bavily dost dlouho. Kdyz prisly tak si udelaly neco jako detektivsky cepice a koupila jsem nalepovaci knirky v dolaraci. No a pak jako detektivove hrali tu hru. Nakonec jsem jeste na internetu vycetla hru-The bomb. Nafouknes cerny balonky a do jednoho das konfety. Deti pak na balonky slapou,a kdyz prasknou ten s konfetama,tak ty se vsude rozleti a to je ta bomba.
Po dortu se vsichny sly divat na Nancy Drew movie....
Tady jsou fotky,ty to vzdycky vsechno popisou lip i beze slov.
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.2577633677097.2146367.1142035588&type=1&l=c2a56634f3

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 9-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.