Přidat odpověď
Hanko jsi na omylu,ja tri deti nezvladam. Mam to podobne jako Pafca. Lip jsi to ani napsat nemohla Pafco. Lukas je hodne narocny dite a s tim je to proste kazdodenni zapas. Kdybych nemela Natalku,tak si rikam,ze nekde neco delam spatne. Teda Verca uz je daleko lepsi,nez byvala. Zato Lukasek nam dava kapky:(.
Docela by me holky zajimalo,co Vase deti v CR berou v matematice,protoze ja mam pocit,ze nase skola je v matice pozadu.
Pafco je skoda,ze uz nejsi na FB. Ja tam mam totiz vsechny fotky,i z celyho leto z CR. Nikam jinam uz je nedavam....
Ivo Mystery party dopadla uspesne. Dlouho jsem se trapila s pozvankou. Nakonec jsem vymyslela na vrchni strance siluetu Nancy Drew a vevnitr pak zrcadlove napsanou pozvanku.
Verca si pozvala pet kamaradek,rikala jsem si,jaka to bude pohoda,ale on je to nakonec plnej dum.
K narozeninam chtela zmrzlinovy dort,tak jsem ji ani nedavala zadny vyrobit,jenom jsme na nej namalovali lupu.
Doma jsem pak udelala na koberci v obyvaku crime scene....uvidis na fotkach. No a po stenach rozvesila ruzny otazniky,napisy atd. Na stul jsem dala pistoly,stary fotak a velkou lupu jako dekoraci.
Hlavnim bodem party byla Scavenger hunt. Jesteze existuje internet. Nasla jsem tam ruzny napovedi,sifrovani slov atd. Tak jsem nakonec udelala asi 16 ruznych ukolu a otazek. Holky se tim bavily dost dlouho. Kdyz prisly tak si udelaly neco jako detektivsky cepice a koupila jsem nalepovaci knirky v dolaraci. No a pak jako detektivove hrali tu hru. Nakonec jsem jeste na internetu vycetla hru-The bomb. Nafouknes cerny balonky a do jednoho das konfety. Deti pak na balonky slapou,a kdyz prasknou ten s konfetama,tak ty se vsude rozleti a to je ta bomba.
Po dortu se vsichny sly divat na Nancy Drew movie....
Tady jsou fotky,ty to vzdycky vsechno popisou lip i beze slov.
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.2577633677097.2146367.1142035588&type=1&l=c2a56634f3
Předchozí