Vaiteo, buď v klidu,podle mě jsi tolerantní dost
Sama studuji kombinovaně bakalářský obor na LF, mám 2 malé děti a nenapadlo by mě nikdy je tahat sebou ani na výuku,natož na zkoušku! Věřím,že hlídání může vybouchnout,v tom případě se z výuky omluvím a nebo mi propadne termín zkoušky,pokud si neseženu rychle náhradu! Ale nenapadlo by mě si je brát s sebou, už z toho důvodu že naše přednášky jsou většinou na celý den a to si fakt neumím představit ani se spícím miminkem,natož s těmi dvěmi potřeštěnci
a u zkoušky zas beru v potaz to,že potřebuju klid a čas na soustředění na přípravu a přítomnost dětí by mě,a také ostatní studenty, rozptylovala a rušila... prostě do školy jsem šla s vědomím,že mám dvě děti,a že škola je dost časově náročná (ačkoli jsem na kombinovaném studiu, tak máme výuku 2-3x týdně), takže si to hold budu muset nějak zorganizovat..vyučující nám taky vycházejí vstříc, zkouškové termíny v pátky odpoledne,v soboty, individuální konzultace,spoustu termínů na zkoušku na výběr,takže si myslím že podmínky ke studiu máme vhodné až až
Mmch teď mi došlo že jsi psala, že učíš taky na LF že? Můžu se zeptat na které?