| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

taky mám Fagor-plyn-sklokeramiku, ale černou.
Při výběru jsem si dávala pozor hlavně na to, aby plotýnky byly v dostatečné vzálenosti od sebe - kamarádka je má moc blízko a na 4 plotýnkový vařič se jí vejdou max 2 větší hrnce (event. 1 hned, 1 pánev), což je zrada!
(stejně tak při výběru trouby bacha na to, jak je velký vnitřek - do některých se totiž nevejdou klasické starší plechy...)

Chtěla jsem indukci, boužel jsem zjistila, že by to náš jistič nevydržel. A nové pojistky a jistič by znamenalo předělat elektriku v celém bytě, včetně sekání do panelu... takže mám ten plyn.
Byla jsem zvyklá na elektriku - z domova - ale co jsem se přestěhovala do Phy, vždycky jsem pak měla už jen plyn - z počátku to byl šok - vařit vlastně na volném ohni...
No, zvykla jsem si - umývat jsem se to už naučila (i když volná plocha bez těch "koleček" by se umývala určitě lépe), v podstatě jsem s plynem spokojená, jen bych propříště volila ovládací knoflíky ne na desce, ale na panelu k troubě - objíždět ještě ty už je docela pruda.

Každopádně na vaření prý je ten plyn nejlepší, říkají...

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 0+8= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.