| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Pájo, jestli vydržíš, tak Ti večer do té naší kombinézy 110/116 obleču moji dcerku, která měří cca těch 110 cm(odhadem - 105cm měla koncem srpne a teď porostla, tak tupuju opravdu, že může mít těch 107-110 cm...
Já jsem to měla jednodušší, protože mi radila kamarádka, která má dítě podobně velké a tím pádem mi poradila ve volbě velikosti.
Co prodejce, tak jiné míry, taky tomu nerozumím-asi problém ruky nebo očí~d~, ale nakonec jsem to rozhodla tak, že jsem se držela mír té paní, u které jsem nakonec kombinézu koupila a opravdu sedí parádně. Dcerka tam nějakou tu rezervu má, ale že by v ní nemohla chodit, nebo že by na ní vlála, to opravdu nééé ~:-D

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.