Stáňo, takže podle toho měla být doma ještě o týden dýl.... jsem rozhodnutá to "řešit" (se zeptat) ve středu na ORL... nebo v pondělí na 3-leté.... máme jí přesunutou od toho prvního píchání a bude to už týden po píchnutí, takže tam půjdem - jinak by se mudra (ani my) nedočkala asi nikdy.
Jde mi o to, abych udělala maximum, aby se to neopakovalo. 2x píchané jedno a to samé ucho během 3 týdnů není určitě nic dobrého a to ještě nevím jestli to zvládnem bez ATB. Zatím myslím, že možná jo, teplotu sice má, ale od začátku to neleze do takových výšin jako minule,
včera 20 h 38°C - tak jsme jeli na píchnuít
když jsme přijeli 21.20h 38,6 - dostala Nurofen
kolem půlnoci 37,2
ráno v 5.15h taky 38,6 - taky Nurofen
teď v poledne 38°C - chtěla jahodový Panadol
stačí Nurofen po 6 hodinách a ten to srazí na 37,2
Z ucha tentokrát teče nažloutlá voda. Protože tady minule byla diskuze vyplachovat/nevyplachovat.... na zprávě z nemocnice je každé 2-3 hodiny Borovou vodou, s Luckou je vyplachování o těžké dlouhé diskuzi nebo tvrdý boj (zatím tedy radši dlouho diskutuju a pak to jde "dobrovolně") tak jsem zvolila kompromis Peroxidem dnes ráno, v poledne... uvidím teď až se vyspinká a večer - víc jí nepřemluvím a protože spousta v Vás psalo, že nevyplachvat vůbec, tak myslím, že je to dostačující a nebudu jí víc trápit.
A doma jí teda asi zkusím nechat 3 týdny - no to je docházka
září 4 dny, říjen 5 dní.... listopad taky nebude nic slavného, v prosinci se končí někdy okolo 23. - to budem mít slušný přeplatek na stravném
škoda, že se nevrací i školkovné
Pokud tedy není maximum, aby se to neopakovalo to, že nebude chodit do školky vůbec - to zas né
Zabo, pozítří se snad dozvím jestli ti pošlu tu slíbenou čokoládu.... když to vyjde
ale prý by mělo