Já jsem sice rodila v Neratovicích, ale musim sem napsat. Kamarádka porodila spontánně bez komplikací ve Vrchlabí holčičku. Když se vrátila, byla ale strašně zklamaná. Zejména byla dost v šoku z toho, jak ji Dr. Kavan vyšetřoval. Prý to tak bolelo, že myslela, že tam omdlí (podobnou zkušenost i když né tak silnou mi vyprávěla jiná kamarádka o Dr. Korbelářové). Navíc když tam jela, malovala si, jak budou s manželem na nadstandardu, jenže bylo úplně plno, a to včetně normálních vícelůžkových pokojů. Holt když si Vrchlabí dělá takovou reklamu, tak by mělo taky přidat na rozloze.
Osobně jsem dost ráda, že jsem rodila v Neratovicích. Podle všeho nechávají ve Vrchlabí věcem volný průběh (tzv "na přírodě"), což by znamenalo, že moje dcerka by dnes nežila (měla omotanou a ztenčenou pupeční šňůru, takže se během porodu ztratily ozvy). Přístup personálu je v Neratovicích stejný jako ve Vrchlabí (navíc je tam např. PA Nováková z bývalého CAPu). Nadstandard jsme měli sice malinký, ale náš, a manžel tam s námi celou dobu mohl být.
Předchozí