Po víkendu budou dcerunce tři roky a mě čeká nástup do nové práce a vypadá to bledě.
Nemám ještě všechno vyřízeno v bývalém zaměstnání, protože děti jsou imrvere furt nemocné od počátku října. Tak jsem se odhodlala, že na výstupní prohlídku zajdu s dítětem na klíně - a ona má závodní tento týden dovolenou. I ostatní věci budu muset pořešit i s nemocnou dcerkou, včetně obíhání kniovnic a skladníků a ajťáků pro razítka, bez nichž nedostanu výstupní list.
K tomu mladší dcerka zareagovala na další rýmu spasmem průdušek, týden jsem ji léčila svépomocí jako správná špatná matka doktorka, ale po včerejším vysazení Ventolinu jsem pochopila, že to bez něj nejde a navštívila pneumoložku. Máme hromádku sirupů a foukátek a vypadá to, že nejmíň 10 dní musí zůstat mladší dcerka doma. Jesle paní doktorka vůbec do budouocna nedoporučuje - mám si shánět paní na hlídání.
Tak nevím, budu prosit maminku, aby přijela, ale ona není na tom zdravotně dobře a bude to pro ni velká zátěž. Měla jsem já husa zůstat u bývalého zaměstnavatele a šla bych rovnou na paragraf.