| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Tak jak čtu, jak ty děcka marodí, tak jsem aspoň uklidněná, že opět nejsme sami...

Volali mi dneska do práce ze školky, že má malý 39,5 horečku, ať si pro něho přijedu....letěli jsme k doktorce, hrozně nateklý zarudlý krk, do rána by prý určitě měl čepy na mandlích...malý se cítí hrozně, doplazili jsme se dom...vyfásli atb. a když tak volat dr., jak vypadá...

A to letos začíná druhý školkový rok - ten minulý byl o hooooodně lepší!!! To začal marodit až v polovině ledna, letos teda začínáme brzo~o~

Tamté teorii vůbec nevěřím, je to nesmysl. Věřím jenom tomu, že některé dítě JE a některé NENÍ víc náchylné pochytat všechno v kolektivu.

Se starším synem jsem měla z práce kolikrát nervy nadranc, byla nervozní doma a on školku zvládal na jedničku a bez větších nemocí.

Teď u malého jsem v pohodě já a on je furt na hromadě.
Takže já tomu nevěřím!!!!

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.