Rodila jsem v HK v roce 2003 v dobe kdy byla porodnice v prestavbe. Na porod a hlavne na dobu po nem nemam moc dobre zkusenosti personal krome jedne sestricky byl vylozene znechuceny tim ze zrovna v sobotu po obede mam rodit doktor u porodu nebyl pouze asistentky vylozene mi davaly najevo ze je obtezuju o porodu samotnem jsem od nich nedostala skoro zadne informace navic mi ke konci porodu take bez varovani pichli cosi do zapesti nastrih byl samozrejmosti ............... nakonec jsem byla odvezena uplne do jine budovy a vzhledem k tomu ze syn byl nejakou dobu v inkubatoru kdybych se druhy den po porodu v 34 stupnovem vedru nedopotacela na JIPKU ani bych ho nevidela. O dobe stravene v nemocnici potom ani nemluvim ........ rozhodne bych v HK jiz rodit nechtela.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.