velice mně zajímá, jak správně se má nakličovat luštěnina- čočka atd..... co se všechno dá naklíčit, jaký je přesný postup (na vatě nebo na sítku, jak často propírat, aby to nehnilo), jestli se to pak hned jí "syrové" nebo další úprava. zda můžu nakličovat normálně vše, co se koupí dehydratované- tedy normální čočka na vaření , hrách apod., nebo jak... moc tomu nerozumím a ráda bych si dala něco "zdravého"
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.