Přidat odpověď
Milá Syas, moc Ti děkuji ta Tvůj příspěvek. Jsme na tom úplně stejně, právě procházím další "vlnou" , kdy se mi všechno vrací a nejraději bych svého manžela kopla mezi nohy a potom i s kuframa vyhodila. Jenže to se špatně dělá když jsi na někom finančně závislá a je tu citlivé desetileté dítě. I u nás to probíhalo jako šok z čistého nebe, pohodové manželství. Pak se to provalilo - Sms, provolané tisíce atd. Odhalovala jsem to postupně a jak si můžeš domyslet, vršila se jedna lež a výmluva na druhou. Pročetla jsem stovky článků v poradnách o nevěře a nepomohlo mi nic. Je to už 4 roky a nikdy mu neodpustím za prve že ze mě udělal uplneho debila jen aby ochranil sam sebe, lhal mi přímo do očí, teprve pod tíhou důkazů se postupně přiznával. Bohužel se mě samotné nepodařilo zjistit všechno co jsem chtěla vědět, a tady je druhý problém, který neodpustím - měl plno řečí o tlusté čáře atd možná to znáš, ale za čím přesně se ta čára má udělat, to se neodvážil přiznat. Zřejmě proto, že věděl, že kdybych zanala celou pravdu, tak by ten jeho klidek a domácí zázemí nezachránilo nic. Takže mi přiznal jen to, na co jsem měla důkazy, že to bylo jinak ví i on i já, ale ode mě se chce, abych se tvářila, že mu to vysvětlení věřím. Takže cele ty roky mám pocit, že sem pořád za tu blbku. Nedokazal se k tomu postavit jako chlap a když už něco posr..., tak nedokazal najít v sobě tolik slušnosti, aby řekl na rovinu co se stalo a dal i mě tu možnost se rozhodnout, jestli tu tlustou čáru chci udělat. Je to neřešitelné, pořád se mi to vrací az´chci nebo ne, kolikrát jsem si už myslela, že jsem to zvladla, ale stačí nějaká narážka, scéna ve filmu cokoliv, a je to zpět. Strašně tím trpím a nevím jak z toho ven. Myslela jsem si, že jen ja jsem ta neschopna a sebelítostivá a že ostatní to v pohodě zvládají, takže ti děkuji za pocit, že v tom nejsem sama.
Předchozí