| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Chápu, že se ti chování sestry jeví jako neohleduplné. Na tvém místě bych ji požádala, aby mi utz snímky neposílala (já posílání utz snímků nechápu ani obecně, možná mi to přijde trochu i jako rouhání, ale to je každého věc), že vzhledem k mé situaci mi je to nepříjemné.

Ovšem to jméno bych neřešila. Chápu, že tě to trápí, mělo to být "tvoje dítě". To tě asi mrzí, že se narodí dítě s "tvým" jménem - a nebude tvoje. Ale obecně moc nechápu, proč by se v rodině nemohlo víc dětí jmenovat stejně? Nedat nějaké jméno jen proto, že se tak jmenuje někdo jiný? Nebo dokonce proto, že si ho někdo "rezervoval" pro své nenarozené dítě? Zkus se na to podívat obráceně - kdyby to jméno, co se ti tak líbí, chtěla dát třeba i tvá kamarádka - ustoupila by jsi? Vzdala se ho? Asi ne, viď? A proč by sestra měla?

Třeba se jí to jméno taky vždy líbilo a byla k tobě naopak ohleduplná, když jsi po něm tak toužila ty... jak po jméně, tak hlavně po dítěti.

Možností je víc...

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.