| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

náš je 2. dubna, teď je mu 8 půl, je ve třetí třídě, je pořád malý, i když už se začíná vytahovat, mluví pořád špatně, to bude ještě na dlouho, je neprůbojný, povaha mu zůstala stejná.

ještě při zápisu jsem si nebyla jistá, jestli škola nebo odklad, pak najednou začal číst, počítat, zajímat se o všechno, během první třídy se zjistilo naprůměrné nadání a jsem fakt ráda, že nezůstal ve školce, to by se asi ukousal nudou

každý děcko potřebuje něco jinýho
můj syn do školy moc chtěl, kdyby nechtěl, asi bych ho nelámala, kdyby nebyl tak šikovný, tak asi taky ne, ale teď je ještě skoro rok do začátku dalšího září, to má fakt ještě čas se vyvinout jakýmkoliv směrem

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.