| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Já jsem zastáncem názoru, že první třída je dělána pro průměrné šestileté děti, takže každé průměrné šestileté dítě by tam normálně mělo jít. Nějaké drobné problémy má každé dítě, s tím se počítá. Odklad by měl sloužit jen pro malé procento dětí, které mají skutečný problém, neslučitelný se školní docházkou. Jestli má tvůj syn opravdu problém neslučitelný se školní docházkou, to by ti pomohli určit v PP poradně, ale já si podle popisu myslím, že nemá. Neopodstatněné odklady považuji za celkem neférové vůči dětem, které nastoupí opravdu v čerstvých šesti letech a pak mají o rok i více starší spolužáky, kteří jsou o ten rok před nimi.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+1+1= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.