Eta Siesta se Ti loupe??? Já mám tuto pekárnu už 8. rokem a mám 2. nádobu a neloupala se mi teda ani jedna a ani jednu metličku nemám oloupanou (přitom je využívám hooodně často- na přípravu těsta, ale i na pečení)
Zapekla jsi ji když byla nová dobře podle návodu v troubě? Nemyla jsi ji v myčce nebo nedostávala jsi věci ze pekárny něčím škrabavým? O problémech z nádobami tu tu a tam čtu, ale fakt na Siestu nedám dopustit. Mám ji já, maminka moje, maminka od manžela, kamarádka ji koupili rodičům na moje doporučení a ze všech stran slyším jen chválu! Mmch já jsem tuším vloni měla řeči typu, až nám doslouží Eta Siesta, tak si koupím Moulinex XXL - ovšem jen do té doby než jsem si tu přečetla od několika uživatelek, jak je to s kvalitou a tahem tohoto přístroje
Já jsem si např. nechala tu původní nádobu od Ety a dělám v ní několikrát do roka potahovací hmotu. Neodírá mí povrch nádoby, nekouří se z ní... Kamarádka zkoušela v Moulinexu XXL a psala mi pak, že se z pekárny začalo kouřit, tak to raději dodělala ručně
Já ani nevím, kterou jinou pekárnu bych koupila