Nevim, jestli odpovim vsem a urcite to nebude spravne k vlaknu diskuze - radeji to napisu takhle dohromady. Dekuju vsem.
Qwerty- veselou kravu a slunecnicovy chleb mi doporucil doktor, abych ziskala alespon nejakou energii na cely den.
nyhe - dekuji moc, nasla jsem si ten dil a myslim, ze mi hodne dal. Hodne Silvii chapu, treba kdyz se sklebila, proc si ma dat na jeden chleba 4 platky sunky. Ona hodne uvazuje jako ja - jen s jednim velkym, ale opravdy velkym rozdilem - ona miluje sladke, ja ho nesnasim. Ale to je asi jen o chutich. Jinak
Nesportuju stylem, ze chodim na aerobic, behat atd. Ale mam velice fyzicky narocne povolani (jo i v dnesni dobe jsou "drevorubci" treba. Nejsem sice drevorubec, ale moje povolani se casto v tabulkach vyskytuje v jeho 3.skupine)
Nevim, kdo se ptal, ale na vareni zadny olej nepouzivam, delam nasucho na panvi.
Mym nejvetsim problemem, je:
myslet na jidlo dopredu,
vcas si vzpomenout, ze mam jist
a kdyz jim, tak snist vsechno.
coz se velice tezko vysvetluje nekomu, kdo ma presne opacny problem a on ma velice tezky problem, to pochopit.
ps: gulas opravdu, ale opravdu nejim a zeleninu mam rada - jen me nenapadne si ji vzit, kdyz mam hlad.