chtěla jsem se zeptat, jaký máte vyzkoušený nejlepší postup rozmrazování již upečeného pečiva doma. Abych vysvětlila, z logisticko-organizačních důvodů budu pečivo (rohlíky/chleba) nakupovat 1 x týdně a chci je zamrazit a pak vyndavat dle potřeby. Ale nemám zkušenosti, nevím jak dlouho cca před konzumací vyndat, jestli dát do trouby nebo ne,jestli to rozmrazené hned ztvrdne,atd. Mám hodně kvalitní horkovzdušnou troubu, možná tam je i nějaká funkce k tomu, ale to nemám chut´studovat ted´. Takže prosím o rady, jak to děláte vy. Děkuji
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.