| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Afričanko,když jsem četla tvůj příspěvek, myslela jsem, že mám alter ego. Sedí všechno až na to,že já nemám fyzickou práci, mám spíš nadměrně psychickou práci, takže stresy v práci i doma. taktéž nesnáším sladký, odjakživa.jo,když mi jednou za sto let někdo donese dortík, tak si ho dám,abych neurazila,ale cíleně sama nikdy. Ani čokoládu. Pití nesladím a sladké nepiju.Piju hořkou kávu s mlékem, ovocné čaje bez cukru po litrech a vodu. Kdybych měla ráno něco pozřít,tak se asi pozvracím. Ideální doba,kdy můj žaludek snese jídlo, je tak 4-5hodin po probuzení a nejím z pocitu hladu ale z "musu", oblíbených jídel mám fakt minimum. Snesu brambory, kuřecí maso, rajčata,okurky,kukuřici, tmavej chleba.
Nadváhu jsem měla odmala, vždycky blbé stravovací návyky, ráno nic, škola dlouho, doma jsem byla třeba až v 5,bez pocitu hladu jsem snědla buřta a rajče (moc na výběr nebylo, je mi 37, takže to je doba prehistorická)a přesto jsem už ve 14 při výšce 173 měla přes 80kilo. V těhotenství jsem moc nenabrala, ono stačilo,co jsem měla :-) Pak se na mě vykašlal manžel a kila šly dolů nějak samy, dostala jsem se na 64 ani nevím jak. Pak to bylo jak na houpačce 15nahoru 15 dolů.ale posledních pár let už jsem jen těch x kilo nahoru a nejde s tím nic. teda jasně , šlo by, kdybych jedla 5-6x denně po troškách. Ale lidi,kteří jídlo milují, těžko pochopí, že někdo jinej chuť k jídlu nemá. mě by vyhovovaly tubičky s jídlem,jak mají kosmonauti. bez chuti bez zápachu,bez přípravy. Přesně jako ty mám hroznej problém s tím, že všechno,co je jakoby "dietní" je sladké nebo nasládlé. Fuj fuj fuj. te´d zrovna mě dorazila doktorka,ke které jsem šla s tím,že se mi z extrémně nízkého tlaku hrozně zvedl (až na 170/110) a ona do mě hustí,že musím zhubnout (nyní mám 173/82). já to vím, ale na druhou stranu, pomohla by mi asi víc,kdyby mě poslala do obezitologické poradny. Moje běžná strava za den je třeba jablko, dalamánek,kousek sýra a 3 rajčata. jo,taky nemusím teplý jídlo. ve chvíli,kdy se snažím jíst zdravě a zařadím jedno teplé jídlo denně, tak během týdne jen tím jídlem přiberu i 3kila. Asi je to propojený jako kolběh. V hlavě je zakódováno jídlo rovná se tloušťka a tudíž i kdyby tělo jíst mělo, tak se tomu brání.. No tak jsem se vykecala..Kdybys chtěla,můžeme si napsat,já bych s tebou do toho boje šla.. Email mám Johanka74zavináčseznam.cz a vyskytuju se hodně v Praze, pokud jsi taky z Prahy nebo okolí,mohly bychom zabojovat i osobně :-) Drž se a jez. já jsem se rozhodla jíst pravidelně minulej týden, nechce se mi,ale snažím se..

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.