Tak nějak po mé mamince, která za svého života posílala nějakou korunu na Klokánky,cca 2x do roka tuším chodí jejich zpravodaj,jsem to přebrala já a většinou také něco posílám.Vždycky pláču nad osudy dětí,které naštěstí většinou končí šťastně.Psali tam ale o novele zákona,kdy peníze dostávají často hodně pozdě,dostávají jich stále méně,přitom prý jejich provoz je mnohem levnější než klasická ústavní péče.Já o tom moc nevím,ale není tam těm dětičkám lépe,než v klasickém dětském domově?
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.