Zdar Bižu... já bych pokecala, ale tady to vázne
Dita pořád ze školy nadšená, už slyším stesky, že nechce od příštího roku do jiné školy... ach jo..
u úkolů taky občas vycáknu, hlavně, když slyším " Ale paní učitelka říkala, že...". Nicméně řešíme hlavně psaní, četní jde samo. Až na okamžiky, kdy nevím, jestli se smát nebo chytat za hlavu. O prázdninách přišla Dita s tím, že mají číst každý den - věci typu la, me, pá... a ona těsně před tím přečetla Áje celé Kuřátko a obilí. nějak jsem jí nemohla vysvětlit, že fakt číst nemusí.
No, máme za sebou další kontrolu v Motole, momentálně má naše slečna nějakých 112 cm a necelých 18 kg. Dle doktorky je našlápnuto k tomu, že v dospělosti se dostane někam mezi 150 a 155 cm, což je minimálně o 10 cm víc, než kolik by bylo bez růsťáku. Tak se snad zadaří, i tak je Ditule prcek, nedokážu si dost dobře představit, že by byla ještě menší.
No a jinak, z našeho soukromí - snad to nezakřiknu, ale dneska jsme doladili poslední drobnosti na návrhu kuchyně, takže může jít do výroby, kdy zavelíme - stěhování vyjde buď po Vánocích nebo v lednu ( asi). momentálně se v baráčku chystají podlahy, venku chodníček a podobně. Tak jsem sama na tu naši haciendu zvědavá.