žebříček nemám, všechny mám ráda stejně, ale každého za něco jiného a každý je na prvním místě. Moje máma za to že mě porodila a přežila pubertu, babičku že pomáhala mámě při mé výchově, atd atd. Manžela za to že mi dal krásnou dceru. Dceru, za zlobení a krásné slova, miluji tě maminko. ( samozřejmě že je toho mnohem víc, jsou to jen příklady).Nepočítám do toho otce, jelikož ho neznám a lidi které bydlí přes celou Evropu a v životě sem je neviděla tudíž si k nim nemůžu vytvořit žádný vztah.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.