Názor "Západu" je mi celkem někde. Na téma "jak nás viděli za socíku" jsem se s mnoha západními cizinci bavila mnohokrát a byly to dost ubohé a hlavně neinformované představy. I lidé s VŠ nás viděli de facto jako jeden blok, všichni tu měli mluvit rusky, tancovat kozáčka, popíjet vodku a neznat pračku. To my jsme o nich věděli mnohem více, přestože jsme si je a jejich život a možnosti velmi idealizovali. A to píšu i přesto, že třeba Američany mám jako národ dost ráda a za jednoho cizince jsem se provdala (a kupodivu je naše manželství šťastné a mezery v jeho vzdělání průběžně doplňuji - má 2 vysoké školy, takže nedostatkem titulů to opravdu není - prostě se tam o nás nic neučilo, nebo jen bludy).
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.