Ahojte, Davču skolila na Novej rok viróza, tak nám to hezky začalo a já byla opět bez kompu. Teď už je zas zdravej a ve školce a tak přeju všem dítkám i maminám hodně štěstí a zdraví do nového roku - trochu se zpožděním. Ale že máme skvělý zimní počasí, že? Dáva dostal na vánoce nový boby a zatím na nich jel pouze ke stromečku a zpět :)) A to si přál ještě brusle... Evo, už se poohlížíš po nějaký práci? Jestli ti někde nedrží místo, tak to asi nebude sranda, co. Já teď sháním novou práci a jsem teda zvědavá, jak to dopadne. Dostala jsem po devíti letech padáka :((
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.