Gigo, díky. On je dost velký problém, že malá mi stále visí na noze, takže se nemohu ani pořádně pohybovat! Leda když ji vezmu do náručí. Mám šátek, u mladších dětí jsem si je občas dala do šátku a uklízela jsem, ale teď to nedělám. Moje tělo se s tou zátěží už nevyrovnává nejlíp. Při úklidu člověk pořád musí pochodovat sem - tam, no to ji spolehlivě rozpláče. Rozpláče ji, i když si odskočím na malou. Akorát se s ní docela dobře luxuje. To ten prostřední lux nesnášel, hrozně se ho bál, takže jsme dva roky neluxovali skoro nikdy ...
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.