aha,tak mám podobný.
No jen mě v něm moc nebaví vařit. Nejsem zvyklá.
Jídlo je z něj chutné,ale musíš počítat,že prostě není tak ochucené jako když vaříš normálně.
Mě třeba z něj chutnají brambory - jsou ale naprosto neslané - dosolit musíš na talíři což je zase jiná chuť. Manželovi ale absolutně nechutnají a odmítá je jíst.
Občas na něm udělám maso. Je šťavnaté.
Mě se třeba nechce dát do něj vařit vývar a nahoru brambory a maso,protože raději hodím kosti na vývar do papiňáku a mám za 45 min hotovo,než to dát do toho hrnce a vařit 1,5 hodiny
Využívám ho na vaření knedlíků, ohřívání knedlíků. Sem tam ty brambory a nějaká zelenina. Ale fakt se to u nás nějak moc nechytlo. Asi právě ze dvou důvodů - chuťově jiné, a někdy delší příprava než klasická