Zdravim tehulky i maminy,rodila jsem 19.5.1989 cisarskym rezem,pak nasledovalo odoperovane mimodelozni tehotenstvi 22.9.1989 a v rijnu 1990 jsem porodila opet cisarskym rezem. Vezmete-li si na pomoc kalendar, zjistite, ze jsem po dvou břišních operacích v roce / v kvetnu cisar a v zari mimodelozni tehotenstvi zase obratem otehotnela.../.Naprosta profesionalni prace. Sestricky uzasne,detska doktorka bezkonkurencni Ja, clovek na hadickach , jsem byla presvedcena, ze kojeni meho drobecka je veci osobni cti jak sester , tak doktorky. Mela z kazdeho vypiteho gramu vetsi radost nez ja..Kojila jsem pul roku./ Vlastne az do toho mimodelozniho.
Rodila jsem v Krči poprve nahodou a pak jsem tam jela rada.A dodnes klukum tlucu do hlavy, ze se tam narodili.
Co chci ale rict. Starsi sestry / a starsi doktori / zaucuji sve nastupce nejen profesionalne, ale i v postoji k pacientum. A tak verim, ze na sestinedeli jsou dnes jeste uzasnejsi sestricky..
Ale jiste ,ze to hodne muze ovlivnit postoj se kterym prichazite. Zenska ktera dobre snasi bolest a chce spolupracovat, nebude mit problemy. Ta choulostivejsi nebo bojacna nebo se zvysenym sebevedomim a sebestrednosti to bude mit velmi tezke i na koznim,nebo na usnim, nejen v porodnici.Mozna to souvisi s duverou k personalu. Pokud vam doktor rekne, ze je to v poradku a ze to k tomu patri, a vy mu neverite, je to zle. A i sebehodnejsi sestricku vytoci pacient, co se vytrvale snazi bojovat proti jejim zkusenostem a radam. Vsem tehulkam krasny porod a vsem maminkam krasne deti...Helena
Předchozí