| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Ahoj,

měli jsme takový problém u vlastního dítka, které jsme si vlastní pomocí dusili a v rámci první pomoci, kterou se mimojiné školíme každý rok, jako vedoucí pracovníci na letím táboře. 2x jsem musela synkovy volat záchranku neb jsem ho nedokázala zpátky pŕivést k vědomí či mu nějak pomoci. Až pak když jsem nemohla hruzou ani usnout, tak jsem ze zoufalství zavolala na záchranku, hned ráno jsem tam mohla přijí na konzultaci a oni mi s modelem dítěte ukázali a nechali mé pocvičit, co a jak. Pak jsem teda ještě nespala asi další tři dni, když jsem si uvědomila že jeho odpadávání jsem zhoršovala svojí pomocí ( i v nemocnici mi radili, že když mi náhle dopadne, je třeba s ním zaklepat, ale když zaklepeš s bezvládným tělíčkem v détské stoličce nebo když padne na zem na záda, tak mu automaticky zapadne jazyk a odkrvíš mu mozek). Záchranáři nejen u nás, ale i v méstě kde pořádáme tábory jsou velice ochotní ukázat, jak si počínat. Osobně si myslím, že první pomoc u malých dětí by méli učit už v porodnici. Nikomu nepřeji zažít bezvládné tělíčko vlastního dítěte, panika hraje svoje a když to pak člověk dělá blbě... . Nedovedu si představit, kdybych si vlastní dítko poškodila takovouhle vlastní vinou~a~

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.