Přidat odpověď
Děkuju za odpovědi.
mě to hledání malotřídek nějak nejde. Našla jsou soukromou ne moc drahou školu, kde je max. 12 dětí, v letošní první třídě 6. Ale hodně hyper kluci, ani paní za školy se netvářila, že by to bylo pro dceru ono. Ale půjdem možná i k zápisu, prý je každý rok složení dětí jiné, tak uvidíme.
Ve škole, kam chodí syn bdou snad otvírat třídu s 19 dětma max.Vyšli nám hodně vstříct se zápisem, máme zkusit zažádat o asistenta, ale stejně neví, jestli ho dostanem - někdy taky bývá na více dětí v různých třídách, což je asi dost bída.
Pak vím ještě o té dojížděcí a nechce se mi k nim jet podívat, že se nadchnu a bude mi líto, že tam nepůjde.
Pořád doufám, že to dcera nějak zvládne, ale ty úzkosti jsou hrozné. Logopedka chce abych ji tlačila do mluvení- spolupráce, včera jsme byli na muzikoterapii- poprvé, tam zas může dělat všechno- tudíž nedělat nic a být u mě na klíně schovaná. Oba přístupy chápu, malé krůčky vpřed snad dělá, ale ze změny prostředí na školní - hlavně chaos v budově,jídelna a dětský kolektiv více bez kontroly učitelky, to si zatím u ní neumím představit, třeba ten skoro rok ještě pomůže.
Předchozí