Dobrý den můžu se zeptat na váš názor?Dlouho jsem čekali na miminko, konečně se nám povedlo a v létě snad budeme mít našeho drobečka v náručí!
Má sestra nyní přišla že je těhotná také, už jedno dítě má.
Já se nějak neumím vypořádat s tím, že když ona mělaprvní dítě, vše se točilo kolem něj, a u nás už ta pozornost na to mrně bude rozdělena.
Strašně mě to trápí, nemůžu to ani nikomu říct, protože vim, že to není hezké ale trápím se tím. Myslíte že oprávněně, nebo je to blbost?Děkuji za rady!
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.