Cítíš se dobře díky těm patáčkům. Líza Ti tady napsala komplexní odborný názor, já bych to jen doplnil:
Před vysazením AD bys měla zvážit následující věci:
1) Zda máš alespoň jakž-takž vyřešené spouštěče - tj. zda akutně nehrozí situace, které by Tě do depky zase hezky rychle šouply
2) Jak dalece to máš srovnané v sobě - jestli jsi na sobě nějak pracovala eventuálně podstoupila nějakou psychoterapii, zkrátka a dobře, zda se vnitřně cítíš být opravdu silnější a vyrovnanější, aby ses dokázala lépe vyrovnávat se spouštěči a tedy uměla depresivním stavům alespoň do jisté míry předcházet.
Jinak si s AD nedělej hlavu. Já jsem dokázal vysadit na rok a celkem v pohodě, ale pak přišly další životní komplikace a od té doby baštím svědomitě už 3 roky :o)
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.