Spadla: Tak teď jsem si konečně přečetla celou diskuzi,uf
. Dle diskuze soudím, že jsi velice inteligentní a vnímavá žena, chyba určitě nebude vaší výchovou. A také beru zpět, že to má syn z tv nebo z pc. Podle všeho si ale myslím, že problém bude v dědečkovi. Syn ho velice uznává a zřejmě přebírá i jeho mluvu, chování... Pokud s dědečkem není rozumná domluva, šla bych také za odborníkem a to s dotazem jak na dědu?
Také mě zarazilo, jak málo si syn važí tebe a babičky, třeba ten nákup sladkých tyčinek. Co jsi mu řekla, když tobě a baičce chtěl koupit tyčinky až zítra? Já bych mu řekla a nebude ti vadit, že když koupíš tyčinku dědovi a babička nedostane nic, že jí to bude líto, že bude smutná? Snažila bych se v něm probudit emptii, aby se uměl vcítit do druhých, to je dost důležité. Možná by pak sám přestal používat tak silná slova jako zabiju,hajzl apod. A take bych se s manželem domluvila na výchově, která by synovi ukázala, jak jsou ženy v životě důležité, že jsou hodny toho, aby si jich muži vážili. Syn si evidentě víc važí mužů, ale proč? Asi by ti vážně víc pomohl dětský psychlog, on rozkryje vztahy v rodině a zjistí, kde je chyba.