Spadla: Diskuzi jsem četla hodinu, to mi nepřijde moc krátká doba. Všimni si, kdy jsem vložila první příspěvek a za jak dlouho jsem zareagovala na ten tvůj. To, že chceš být dobrá matka, to je normální, to chceme všechny. A to, že občas děláš ve výchově chyby, to je také normální, to také děláme všechny. Kolik já už nadělala chyb, které jsem si uvědomila zpětně
. Chybama se člověk učí a to je fakt. Já si myslím, i když tě neznám, ale podle stylu psaní, vyjadřování a myšlení, že si opravdu velice inteligentní a určitě si dobrá máma. Uznáš, když ve výchově přestřelíš a to mnoho lidí neumí např. diskuze s Ježiškem. Uznala jsi, že to nebylo zrovna výchovné,ale já vaše chování naprosto chápu. Syn vyhrotil situaci, že jste byli zahnáni do kouta a v té chvíli byla vaše reakce pochopitelná. Také si občas nevím rady, děti rostou, rozvíjejí se a vždy přijde nějaká ta situace ve které si nevíme rady, kdy nevíme, jak zareagovat, aby to bylo účelné a zároveň výchovné. Já se svým starším dětem i omluvím, když má výchovná reakce byla špatná nebo nepřiměřená situaci.